Ātrais kārtainais ābolu sacepums

Annijas Virtuvē: Ātrais kārtainais ābolu sacepums

pirags.pngAugusts, kā zināms, nāk ne tikai ar kabačiem, bet arī āboliem. Nekādas biskvīta pamatnes cieņā nav, tad nu improvizēju ar rīsu miltiem, kviešu klijām un mannu. Skaties, kas man sanāca!

Ko vajag?

-6-8 ābolus

-50g manna

-50g rīsu milti

-20g kviešu klijas

-1 ola

-300ml piens, ja gribas treknāku – 200ml saldā krējuma vai krējuma

-kanēlis

-cukurs, stēvija, medus – pēc izvēles

Kā vajag?

-trauka pamatnē viegli uzber kviešu kliju slāni, mannas slāni, rīsu miltu slāni. Pa virsu kārto 4 sarīvētus ābolus.

-Apber ar kanēli un pārlej ar 100ml piena un cukura sajaukumu.

-Pa virsu ber kviešu klijas, atlikušo mannu, rīsu miltus. Atkal kārto ābolus pa virsu (kā nu gribas – rīvētus vai grieztus).

-Pa virsu atkal (ja vēlas) mannas/kviešu kliju slānis.
fotor0805154226

Pāri pārlej ar saputotu olas un piena/saldā krējuma + cukura maisījumu.

-Cepeškrāsnī 200 grādi un aptuveni 35 minūtes.

Visgaršīgākais nākamajā dienā. Sanāca diez gan pacietas tortes struktūra, man un manējiem garšoja. :)

Kārtainais ābolu sacepums

Annijas Apsītes Facebook lapa

Komentāri

komentāri

sitemap