Annijas Virtuvē: Aizmirstais latvietis

Annijas Virtuvē: Aizmirstais latvietis

aizmirstais latvietisCenšoties dažādot ēdienkarti, sapratu, ka esmu atstājusi novārtā tādus dārzeņus kā selerijas, rutkus. Tāpat secen gājuši arī dažādi graudaugi… Šodienas recepte ir pavisam vienkārša, bet man nu ļoooooti garšoja. Pie tam – ārkārtīgi veselīga!

Kas nepieciešams?
-Rutks (ņēmu pusi no vidēji liela rutka, bet ar rīvēt visu)
-Selerijas sakne (pēc vēlēšanās, neizjūtu to trako piegaršu šajā ēdienā, par ko cilvēki sūdzas)
-1 liels burkāns
-1 paprika
-2 sīpoli
-pus glāze miežu putraimi
-2 saujas kukurūzas putraimi
-olīveļļa
-garšvielas (buljona kubiņš? vegeta? karijs? pēc vēlmēm un sajūtām! es liku buljona kubiņu)

1. Sarīvē burkānus, selerijas, rutkus. Iesaku nerīvēt ar roku, dikti cieti zvēri tie ir. Tos sacep olīveļļā.
2. Sagriež sīpolus ( ne pārāk smalki) un papriku – 1×1 cm un apcep.
3. Samaisa 1. un 2. kopā
4. Liek vārīties miežus, kad tie jau gandrīz gatavi, pieber 2 saujas kukurūzas. Pavāra, atstāj uzbriedināt uz 10 minūtēm.
5. Samaisa visu kopā un voilā!

Vidējā bildē redzam gala rezultātu!
Lai labi garšo :)

img_1212 (1)img_1211 img_1208 img_1207

Komentāri

komentāri

sitemap